Chillan gaat vernieuwen.

Chillan is de laatste jaren zonder echte problemen online. Maar helaas door de traagheid en met storingen de laatste maanden is Chillan niet meer de site die wij graag zouden willen zien. Er is dan ook besloten om de site in het geheel opnieuw op te bouwen en te verbeteren waar nodig. De servers hebben wij verwisseld wat qua snelheid een flinke boost geeft. Het zal toch nog aantal maanden duren voordat Chillan de site is waarop wij met tevredenheid kunnen presenteren. Aangezien Chillan Nederlandse site is zal de voertaal ook Nederlands zijn. Het is eigenlijk voor en door de Nederlands sprekende publiek. Helaas is de site op vele fronten onder constructie en zal derhalve dan ook nog niet beschikbaar zijn. Mik de Jong zal op Facebook zijn bijdrage leveren over Chillan. Mogen wij u binnenkort verwachten als gebruiker? Blijf ons volgen. Binnenkort meer.

 

IT Team Chillan.

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s