Oprichting Familie Orkest von der Atlantis sector Nederland

Oprichting familie orkest von der Atlantis Nederland. Het is de bedoeling dat deze orkest gaat spelen voor publieke sectoren en optredens verzorgen en samen muziek maken een belevenis is. Wat wordt er gezocht? Iedereen mag en kan meedoen. Het maakt niet uit of je volleert muziekkant bent of juist helemaal niet. Ons devies is samen verbinden wij alle mensen van de wereld met alle culturen. Rang of stand geldt niet bij ons, wel samen muziekaal bezig zijn. Voelt u zich geroepen om muziek te maken meldt of geef dit aan op het volgend e-mail adres. Bij voldoende belangstelling zal er ook bekeken worden of dit ook in samenwerking kan met Only Friends organisatie. Ook binnen aantal bedrijven is al een oproep gedaan. (Waaronder het GVB te Amsterdam.)

Contact persoon is:
Johan van der Wielen-von der Atlantis namens de familie von der Atlantis.
Johan-von-der-wielen@live.at
Wien-Österreich
Amsterdam-Nederland

Advertisements

3 thoughts on “Oprichting Familie Orkest von der Atlantis sector Nederland

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s